Teknoloji

OnePlus Ace 3’ün ekranı oyun deneyimini üst seviyeye taşıyacak

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3, 4 Ocak’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım sürerken, OnePlus’tan yeni paylaşımlar gelmeye de devam ediyor. Bu paylaşımların sonuncusu, Ace 3’ün ekranının gelişmiş bir oyun deneyimi yaşatacağını gösteriyor.

Çinli akıllı telefon üreticisinin en son paylaşımı, telefonun gelişmiş bir dokunma deneyimi sağlayan özel bir teknolojiye sahip olduğunu gösteriyor. Bu yeni özellik, TUV Precision sertifikasıyla eşleştiriliyor. Bu da cihazın 20 profesyonel teste ve milyonlarca dokunmatik girişe tabi tutulduğu anlamına geliyor. Buna ek olarak, PUBG Mobile’ın Çin versiyonu olan Peacekeeper Elite için de özel bir optimizasyon yapıldığı ifade edildi.

Bütün bunlar Ace 3’ün mobil oyuncular için bir güç merkezi olacağını gösteriyor. BOE tarafından üretilen 6.78 inç büyüklüğündeki OLED ekran, 1.5K çözünürlük sunuyor. 800 nit manuel parlaklık, 1600 nit global parlaklık ve 4500 nit maksimum parlaklık değerlerine sahip 8T LTPO panelin yenileme hızı ise 120 Hz.

OnePlus Ace 3 hangi özelliklerle gelecek?

OnePlus Ace 3’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci olacak. Bu işlemciye eşlik edecek maksimum RAM seçeneği 16 GB olacak. Depolama alanı içinse maksimum kapasite seçeneğinin 1 TB’a kadar uzanması bekleniyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pilden alacak olan telefon, Çin dışında OnePlus 12R adıyla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER