Teknoloji

OnePlus’ın yeni paylaşımları Ace 3’ün önemli özelliklerine bir kez daha ışık tutuyor

oneplus ace 3 pro

OnePlus Ace 3, 4 Ocak’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım sürerken, OnePlus’tan telefon için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımların en yenileri hem telefonun teknik özelliklerini hem de tasarımını gösteren görselleri barındırıyor.

OnePlus’tan yapılan paylaşıma göre, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Ace 3’te bellek kapasitesi için maksimum seçenek 16 GB LPDRR5x RAM olacak. Depolama alanı tarafında ise en yüksek kapasite 1 TB UFS 4.0 olacak. 9140 mm2’lik buhar çemberli soğutma sisteminin de varlığı doğrulanmış durumda.

OnePlus, yeni akıllı telefonunun sınıfının en büyük ısı tahliye alanına sahip olacağına dikkat çekiyor. Havacılık seviyesinde ısı tahliyesi yapısının kullanıldığına dikkat çeken şirket, ısı tahliye materyallerinde termal iletkenliğinin geliştirildiğini de vurguluyor. Bu sistem sayesinde Ace 3’ün zirve performansının daha sürdürülebilir olacağı vurgulanıyor.

OnePlus, Ace 3’ün mikro mimarili süper bilgi işlem motorunun, aynı platform ve senaryo koşullarında performansı yüzde 9,4 oranında etkileyici bir şekilde artıracağını belirtiyor. Yeni bellek geni rekombinasyonu 2.0 teknolojisinin tanıtılması, genel kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirerek daha hızlı ve daha istikrarlı büyük bellek işlevselliği sağlıyor. Bunlara ek olarak, yeni depolama teknolojisinin uygulanması 4 yıla kadar kesintisiz kullanımı garanti ediyor.

  • oneplus ace 3

OnePlus’ın paylaşımlarından birinde ise Ace 3’ü farklı renk seçeneklerini görmek mümkün oluyor. Akıllı telefonun renk seçenekleri Yıldız Siyahı, Ay Denizi ve Kum Altını adını taşıyor.

OnePlus Ace 3, Çin dışında OnePlus 12R adıyla satılacak

OnePlus Ace 3’ün dünyaya açılması için de fazla beklemek gerekmeyecek. Akıllı telefon OnePlus 12R adıyla 23 Ocak’ta dünyaya açılacak. OnePlus 12R’nin renk seçenekleri siyah ve mavi olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER