Teknoloji

Uygun fiyatlı OnePlus 9’un ismi ortaya çıktı

oneplus 9 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 9 serisi büyük ihtimalle önümüzdeki hafta gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte OnePlus 9 ve 9 Pro’nun yanında uygun fiyatlı üçüncü bir seçeneğin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şimdiye kadar OnePlus 9E veya OnePlus 9 Lite adıyla anılan bu modelin OnePlus 9R adıyla resmiyet kazanacağı ortaya çıktı.

Bu ismi gündeme taşıyan ilk isim ünlü duyumcu Evan Blass oldu. Blass’ın OnePlus 9R’den bahsetmesinden kısa bir süre sonra başka bir popüler duyumcu Ishan Agarwal de bu ismi doğrulayan bir paylaşım yaptı.

OnePlus 9 serisine dair haberler bununla sınırlı kalmıyor. OxygenUpdater tarafından yapılan paylaşımda OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’nun renk seçenekleri görülüyor. Buna göre; OnePlus 9 için Astral Siyah, Kutup Gökü, Kış Sisi, Parlak Siyah ve Gradyan Mor renk seçenekleri sunulacak.

oneplus 9rSon iki renk seçeneği, OnePlus 9’un ABD’de Verizon tarafından satılacak versiyonuna özgü olacak. OnePlus 9 Pro ise Siyah, Orman Yeşili ve Sabah Sisi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

OnePlus 9, 9 Pro ve 9R ile birlikte OnePlus’ın ilk akıllı saatinin de tanıtılması bekleniyor. OnePlus Watch, şirketin yeni bir pazara giriş anahtarı olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor.

İLGİLİ HABERLER