Teknoloji

Yeni OnePlus 6 sızıntısı telefonun fiyatını ve çıkış tarihini ortaya çıkardı

oneplus 6OnePlus 6 önümüzdeki çarşamba günü resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayımda sona yaklaşılırken, sızıntılar sayesinde yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Amazon Almanya, bir hata sonucunda telefonun yüksek çözünürlüklü görsellerini, fiyatını ve çıkış tarihini yayınladı. Ürün sayfası kısa süre sonra geri çekilse de, bu durum bilgilerin yayılmasını engelleyemedi.

Amazon Almanya’da yer alan bilgilere göre, akıllı telefon 22 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak. Ancak OnePlus’ın bu tarihten bir gün önce, yani 21 Mayıs’ta belli noktalarda telefonu fiziksel olarak satışa sunacağı daha önce ortaya çıkmıştı.

Avrupa’da telefonun 64 GB versiyonu 519 avro karşılığında satılacak. 128 GB versiyonunun fiyat etiketinde ise 569 avro yazacak. Amazon Almanya’da telefon Gece Yarısı Siyahı ve Ayna Siyahı adını taşıyan iki renk seçeneğiyle boy gösterse de, OnePlus CEO’su Pete Lau telefonun beyaz renkli versiyonuyla görülmüştü. Dolayısıyla bu listeye beyazın da eklenmesi sürpriz olmayacaktır.

Amazon Almanya’dan sızan görseller, telefonun tasarımı konusunda daha önceden bilinenleri bir kez daha doğruluyor. Çentikli ekran, çift arka kamera ve arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı gibi bileşenler bir kez daha detaylı biçimde görülüyor.

OnePlus 6 teknik özellikleri itibarıyla OnePlus’ın bugüne kadar piyasaya sürdüğü en güçlü telefon olacak. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti barındıran telefonda 2280 x 1080 piksel çözünürlüklü 6.3 inç ekran bulunuyor. OnePlus yeni telefonunun kamera yetenekleri konusunda iPhone X ve Google Pixel 2 ile yarışacağını belirtmekten de geri kalmıyor.

İLGİLİ HABERLER