Teknoloji

OnePlus 6 iPhone X ile yan yana görüntülendi

oneplus 6OnePlus 2018 model amiral gemisini iki hafta içinde tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak sızıntılar sayesinde pek çok detay şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. Buna rağmen, sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye de devam ediyor. İnternete sızan son fotoğraflarda OnePlus 6 iPhone X ve selefi OnePlus 5T ile yan yana görülüyor.

OnePlus hayranları, OnePlus 6’nın Qualcomm Snapdragon 845 yonga setini taşıyan en uygun fiyatlı telefon olmasını bekliyor. Ancak son bilgiler, bu beklentinin gerçekleşmeyebileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

oneplus 6 iphone xİnternete sızan yeni fotoğraflarda OnePlus 6’yı farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, telefonu iPhone X ve OnePlus 5T ile gösteren fotoğraflar da çeşitli karşılaştırmalar yapmanın önünü açıyor. OnePlus 6 ile iPhone X’un yan yana olduğu fotoğraflar, özellikle iki telefonun çentiklerinin boyutunu karşılaştırmayı sağlıyor.

OnePlus 6 iPhone X ile birlikte selefi OnePlus 5T ile de yan yana görülüyor. Şirketin yeni telefonunda ekran çerçevelerini iyiden iyiye inceltmiş olması dikkat çekiyor. Fotoğraflar OnePlus 6’nın alt kenarındaki 3.5 mm. kulaklık jakını da somut biçimde gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER