Teknoloji

OnePlus 6 güncellemesi telefon görüşmelerinde ses kalitesini artırıyor

oneplus 6 güncellemesiOnePlus 6’nın tanıtılmasının ve satışa sunulmasının üstünden çok kısa bir süre geçti. Buna rağmen, OnePlus yeni amiral gemisi için şimdiden çok sayıda güncelleme yayınladı. Yayınlanan en yeni OnePlus 6 güncellemesi büyük değişiklikler getirmese de, kullanıcıların şikayet ettiği bazı sorunları ortadan kaldırıyor.

OxygenOS 5.1.8 olarak adlandırılan en son güncellemenin en önemli vaadi olarak telefon görüşmelerinde daha iyi ses kalitesi vaadi öne çıkıyor. OnePlus’tan yapılan açıklamaya göre, güncellemeyle kullanıcılar karşı tarafın sesini çok daha net duyabilecek ve seslerini karşı tarafa daha anlaşılır biçimde aktarabilecek.

OxygenOS 5.1.8 ile OnePlus 6 kullanıcılarına daha stabil bir şebeke performansı vadeden şirket, her güncellemenin parçası olan hata düzeltmelerine de en yeni pakette yer veriyor.

OnePlus 6 güncellemesi, telefonun sahiplerine kademeli olarak ulaştırılacak. Akıllı telefonun piyasaya çıkmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ulaştığı satış rakamları, güncelleme sıklığının bu kadar yoğun olmasını daha önemli hâle getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER