Manşetler

OnePlus 6 Avengers: Infinity War versiyonu ortaya çıktı

oneplus 6 avengersOnePlus’ın en yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 6, geçtiğimiz gün resmiyet kazanmıştı. OnePlus 6 gelirken yanında bir cihaz daha getirdi. Sınırlı sayıda üretilen OnePlus 6 Avengers: Infinity War versiyonu da gözler önüne çıktı.

Avengers: Infinity War veya ülkemizdeki ismiyle Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı geçtiğimiz nisan ayının sonunda dünyanın pek çok ülkesinde vizyona girmişti. Film kısa süre içinde küresel gişe rekorlarını kırmayı başarmıştı. Dolayısıyla OnePlus’ın bu rüzgardan faydalanmaya çalışmasına çok şaşırmamak gerekiyor.

OnePlus ve Marvel’ın da sahibi olan Disney, daha önce de özel üretim bir telefon için bir araya gelmişti. OnePlus’ın bir önceki amiral gemisi telefonu OnePlus 5T için de özel bir Star Wars versiyonu hazırlanmıştı.

OnePlus 6’nın Avengers versiyonunu alanları, 5T’nin Star Wars versiyonunu alanlara kıyasla çok daha fazla şey bekliyor. Öncelikli olarak telefonun arka panelindeki Kevlar tasarımı göze çarpıyor. Ardından Avengers ve OnePlus logoları ile sessiz tuşu üzerindeki altın rengi dokunuşlar dikkat çekiyor.

Akıllı telefonda kullanıcılara özel bir Avengers duvar kağıdı da sunuluyor. “Avengers Alliance” isimli pakette ise kullanıcıları özel bir Iron Man kılıfı ve altın renginde bir Avengers madalyonu bekliyor.

Telefon teknik özellikleri bakımından standart OnePlus 6’dan farklı bir şey sunmuyor. En üst versiyonda yine 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Akıllı telefonun duyurusunu OnePlus’ın Hindistan ofisi yapsa da, OnePlus 6 Avengers: Infinity War Edition ilk etapta sadece Çin’de satılacak gibi görünüyor. Telefonun Çin’de 4 bin 199 yuan (2930 TL) karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER