Teknoloji

20 Haziranda tanıtılacak OnePlus 5’in yeni bir fotoğrafı sızdı

oneplus 5

OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonu olacak OnePlus 5 ile ilgili iki önemli gelişme yaşandı. Bunlardan bir tanesi telefonun tanıtım tarihiyle ilgiliydi. OnePlus 5’in 20 Haziranda, Türkiye zaman dilimine göre akşam saat 7’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağı duyuruldu.

Söz konusu etkinlik internet üzerinden canlı yayınlanacak. Aynı zamanda dünyanın belirli şehirlerinde de özel etkinlikler düzenlenecek. Örneğin 20 Haziranda, New York şehrinde düzenlenecek etkinlikte OnePlus CEO’su Carl Pei ve ünlü YouTube video yapımcısı Marques Brownlee de olacak. ABD dışındaki çeşitli şehirlerde de, 21 Haziran tarihinde planlanmış özel tanıtım etkinlikleri bulunuyor.

Bu haberin ardından Android Police sitesi, OnePlus 5’e ait olduğunu iddia ettiği ve doğruluğunun yüksek olduğuna inandığı bir görsel paylaştı. Fotoğrafa bakıldığında, cihazın Apple’ın iPhone’una epey benzediği görülüyor. Ayrıca çift kameralı sisteme sahip olacağı doğrulanıyor. Bunun yanında, telefonun daha en baştan siyah renkli versiyonunun da çıkacağı anlaşılıyor. 3T modelinde bu renk seçeneği daha sonra çıkarılmıştı.

Telefonun donanım bileşenleri hakkında fazla bir detay bulunmuyor, ancak Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisini barındıracağı daha önce doğrulanmıştı. Buna ek olarak, OnePlus’ın kamera performansını en iyi hâle getirmek için DxO ile işbirliği yaptığı da belirtiliyor.

OnePlus 5 ile ilgili önümüzdeki günlerde de yeni sızıntılar göreceğimizi tahmin ediyoruz. 20 Haziran tarihine kadar bu telefonla ilgili daha fazla ayrıntıyı elde etmek mümkün olabilir. Gelişmeleri en hızlı şekilde aktarmayı sürdüreceğiz.

İLGİLİ HABERLER