Teknoloji

OnePlus CEO’su: OnePlus 5 en ince amiral gemisi olacak

OnePlus pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 5OnePlus 5 yılın merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Akıllı telefonun yaz mevsimi içinde tanıtılması öngörülüyor. İnternete sızan bilgiler, cihazın bileşen bakımından çok güçlü olacağını şimdiden gösteriyor. Söz konusu bileşenler arasında Qualcomm Snapdragon 835 ön plana çıkıyor. Telefonun arka kamerasının DxO ile işbirliği içinde geliştirildiği, parmak izi tarayıcısının cihazın önünde yer aldığı ve 3.5 mm. kulaklık jakından vazgeçilmediği de telefona dair diğer ilginç detaylar arasında bulunuyor.

OnePlus CEO’su ve kurucusu Pete Lau da merakla beklenen yeni gözde telefonlarına ilişkin dikkat çekici bir detayı daha paylaştı. Çin’in popüler sosyal ağı Weibo aracılığıyla bir paylaşım yapan Lau, OnePlus 5’in “çok ince” olacağını belirtti.

Pete Lau, yeni amiral gemilerinin bugüne kadarki en ince amiral gemisi olacağına “inandığını” belirtti. Lau’nun piyasadaki tüm telefonları mı yoksa sadece OnePlus’ın telefonlarını mı kastettiği bilinmiyor. Ancak Lau’nun bu açıklaması, 5’in 7.35 mm. kalınlığındaki OnePlus 3T’den daha ince bir cihaz olacağının garantisi olarak nitelenebilir. OnePlus X sadece 6.9 mm. kalınlığında olsa da, bu telefonun amiral gemisi sınıfında değerlendirilmediğini belirtmek gerekiyor.

Pete Lau One Plus 5 kullanmaya başlamış

OnePlus CEO’su yeni amiral gemisinin kasasını inceltmek için kullanıcı deneyiminden taviz vermediklerinin altını çizdi. Lau, OnePlus 5 kullanmaya başladığını söylemeyi de ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER