Teknoloji

OnePlus 13 yenilenmiş bir kamera tasarımıyla gelecek

oneplus pad oneplus ace 3v

OnePlus 11, İsviçre saatlerinden ve klasik spor arabalardan ilham alan büyük dairesel kamera modülüyle yeni bir tasarım dilini uygulamaya koymuştu. OnePlus 12 ise biraz daha iyileştirilmiş bir modülle gelmiş ve hatta OnePlus Watch 2 için ilham kaynağı olmuştu. İnternete sızan yeni bir görsele göre, OnePlus 13 ile kamera tasarımında farklı bir yöne gidilecek.

OnePlus 13’le tanışmak için önümüzde daha oldukça uzun bir süre var. Ancak şirketin OnePlus 11 ve 12’de benzer tasarımlar sunduktan sonra daha farklı bir görünümü tercih etmesi de mantıklı görünüyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımda da telefonun yenilenmiş bir tasarımla geleceği belirtiliyor. Buna ek olarak, OnePlus 13’ün bazı özellikleriyle ilgili bilgiler de veriliyor. Akıllı telefonun selefleri gibi 3168 x 1440 piksel çözünürlüklü LPTO AMOLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kameraya ultra geniş açılı ve telefoto kamera eşlik edecek.

oneplus 13

OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelecek

OnePlus 13’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemcinin yenilenmiş Oryon CPU’ya sahip olacağı söyleniyor. Akıllı telefonun ekranın içine yerleştirilmiş bir ultrasonik parmak izi tarayıcısıyla geleceği de konuşuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER