Teknoloji

OnePlus 12’nin küresel tanıtım tarihi için farklı bir iddia

oneplus 12

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 12, 5 Aralık’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Telefonun dünyaya ne zaman açılacağı konusunda şu an için bilgi verilmiş değil. Ancak OnePlus telefonun küresel tanıtım kampanyasına da başlamış durumda. Daha önce telefonun küresel lansmanı için 24 Ocak tarihi işaret edilmiş olsa da, ünlü duyumcu Max Jambor farklı bir tarihi gündeme getirdi. Jambor’a göre, OnePlus’ın yeni telefonu 23 Ocak’ta Hindistan’da düzenlenecek etkinlikle gözler önüne çıkacak.

Jambor’un paylaşımında “OnePlus 12 serisi” ifadesinin geçmesi dikkat çekiyor. Bu da şirketin birden fazla telefonu tanıtabileceği anlamına geliyor. Birinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili 12 olduğu bilinse de, diğer telefon veya telefonların ne olabileceği konusunda henüz bir ipucu verilmiş değil.

Diğer telefonlar konusunda şimdilik bir şey bilinmiyor. Ancak gelecek hafta gerçekleştirilecek Çin lansmanıyla birlikte bu gizem perdesinin biraz olsun kalkması sürpriz olmayacaktır.

OnePlus 12 hangi özelliklerle gelecek?

OnePlus 12’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olduğu biliniyor. Anten tasarımı yenilenen telefonun OnePlus Open ve Oppo Find N3 ile aynı kamera sistemini paylaşacağı da ortaya çıkmıştı. Kablosuz şarj desteğinin geri dönüşü de OnePlus yöneticileri tarafından müjdelenmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER