Teknoloji

OnePlus 12’nin ekran detayları yeni sızıntıyla doğrulandı

oneplus 12

OnePlus 12 önümüzdeki hafta Çin’de gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım sürerken, akıllı telefonla ilgili hem paylaşımlar hem de sızıntılar devam ediyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşım, hem telefonun tasarımını bir kez daha gösteriyor hem de BOE X1 ekran panelinin özelliklerine ışık tutuyor.

Akıllı telefon 6.82 inç büyüklüğünde 8T LTPO OLED panelle geliyor. 3168 x 1440 piksel çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. BOE tarafından üretilen bu panelin otomatik moddaki maksimum parlaklık seviyesi 4500 nit. Normal kullanımda ise maksimum parlaklık seviyesi 1722 nit.

Ayrıca yeni sızıntı, OnePlus 12’nin ekranının ortalama 0,35 Fark Edilebilir Renk Farkı (JNCD) değerine ve olağanüstü parlaklık ve renk doğruluğu için DisplayMate’ten A+ sertifikasına sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Yeni ekrana Oppo’nun P1 ekran çipi eşlik ediyor ve daha fazla göz koruması için 2.160Hz PWM karartma özelliğine sahip. BOE tarafından geliştirilen yeni panelin, güneş ışığı vurgulama algoritmaları ve tek piksel kalibrasyon teknolojisiyle gelişmiş renk doğruluğu sunacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

OnePlus 12 önümüzdeki yılın ilk ayında dünyaya açılacak

OnePlus 12, yukarıda da belirttiğimiz gibi, 5 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Telefonun ocak ayı itibarıyla da dünyaya açılması bekleniyor. 5 Aralık öncesinde OnePlus’tan yeni paylaşımlarla veya farklı kaynaklardan gelecek yeni sızıntılarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER