Teknoloji

OnePlus 10R’nin tasarımı da Realme GT Neo 3’e benzeyecek

oneplus 10r

OnePlus 10R hakkındaki haberler bir süredir artmış durumda. Bunlara şimdi de telefonun tasarımını gösteren görseller eklendi. Ünlü duyumcu Yogesh Brar tarafından sağlanan görseller, 91mobiles sitesi tarafından paylaşıldı.

Görsellere bakıldığında OnePlus 10R’nin tasarımının Realme GT Neo 3’e benzediği görülüyor. Hem ön kamera delikli ekran hem de arka kamera modülünün tasarımı GT Neo 3’ün tasarımıyla hemen hemen aynı görünüyor.

İki telefonun teknik özelliklerinin hemen hemen aynı olduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Oneplus 10R’nin de kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisi bulunacak. 6.7 inç büyüklüğündeki 120Hz E4 AMOLED ekran HDR10+ desteği sunacak. Bu ekran 16 megapiksel ön kameraya da ev sahipliği yapacak.

Telefonda ana kamera görevini ise 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstlenecek. Bu kamerada optik görüntü sabitleme özelliği de mevcut olacak. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlayacak.

OnePlus 10R ve Realme GT Neo 3’ün ortak noktalarından biri de pil kapasitesi ve şarj hızı. Telefonun bir versiyonunda 150W şarj hızına sahip 4500 mAh kapasiteli pil bulunacak. Diğer versiyonda ise 80W şarj hızı destekli 5000 mAh pil olacak. Akıllı telefon kutusundan Android 12 ve Oxygen OS yüklü olarak çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER