Teknoloji

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı’nı ekim ayında dijital ortama taşıyacak

nvidia gpu teknoloji konferansı

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı (GTC) etkinliğini 5-9 Ekim tarihleri arasında dijital ortamda gerçekleştireceğini açıkladı. Bu etkinliğin ilk gününde Nvidia’nın kurucusu ve CEO’su Jensen Huang, bir açılış konuşması yapacak. Huang’ın konuşması Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak.

Konferansta yapay zekâ, grafik, sanal gerçeklik gibi alanlardaki ile özel ve kamu sektörlerindeki inovasyonlar konuşulacak. Nvidia etkinlik sırasında Kuzey Amerika, Avrupa, İsrail, Hindistan, Tayvan, Japonya ve Güney Kore için yerelleştirilmiş yayınlar yapacak.

Her bölge için günde dört saat boyunca canlı yayınlar gerçekleştirilecek. Bu yayınlarda soru-cevap seansları da yapılacak. Toplamda 500 oturumun yapılacağı etkinlikte 16 adet tüm gün süren atölye de bulunacak.

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı’nda ilgi odağının Huang’ın açılış konuşmasında olacağını tahmin etmek çok zor değil. Huang’ın bu tarz etkinliklerde önemli duyurular yaptığı da biliniyor. Ancak Nvidia’ın yeni nesil ekran kartları için ilk duyuruyu önümüzdeki ay yapması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER