Teknoloji

Nubia Z60 Fold ile katlanabilir telefon rekabetine katılacak

nubia z60 fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Katlanabilir telefon pazarına giren şirketlere adeta her gün yenileri ekleniyor. Son olarak Google ilk katlanabilir telefonunu gözler önüne çıkarmıştı. Yeni bir dedikoduya göre, Nubia Z60 Fold adını taşıyan yeni telefonuyla katlanabilir cihaz alanındaki savaşa dahil olacak.

ZTE’nin çatısı altındaki Nubia’nın ilk katlanabilir telefonuyla ilgili bazı bilgiler şimdiden etrafta dolaşıyor. Bunların en önemlisi, cihazın katlanabilir ekranının büyüklüğüyle ilgili. Z60 Fold’un 7.3 inç büyüklüğünde katlanabilir bir AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Telefonun model numarasının NX801J olduğu da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 serisi bir işlemciyle gelmesi bekleniyor. Bu işlemcinin hangisi olduğu belirsizliğini koruyor. İşlemciye 12 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Depolama alanı içinse 256 ve 512 GB olmak üzere iki seçeneğin sunulacağı belirtiliyor. 5000 mAh pil ve en az 100W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Nubia Z60 Fold ne zaman piyasaya çıkacak?

Nubia Z60 Fold’un yılın dördüncü çeyreğinde yani ekim-aralık ayları arasında piyasaya çıkması bekleniyor. Telefon için üç renk seçeneğinin sunulması da konuşulanlar arasında yer alıyor. Yılın dördüncü çeyreğine kadar Z60 Fold hakkında yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER