Teknoloji

Kavisli ekranlı akıllı saat Nubia Watch satışa sunuldu

Nubia Watch akıllı saat, başarılı bir Kickstarter kampanyasının sonunda küresel ölçekte satışa sunuldu. Kavisli ekrana sahip akıllı saat ABD’de 219 dolar, Avrupa’da 219 avro, Birleşik Krallık’ta ise 189 dolar karşılığında satılıyor.

Kavisli ekrana sahip akıllı saat ABD ve Kanada’nın yanı sıra Avrupa Birliği ülkelerinde, Birleşik Krallık, Avustralya, Hong Kong, Endonezya, İsrail, Japonya, Kuveyt, Macao, Suudi Arabistan, Singapur ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde piyasaya çıktı. Saat için Gece Yarısı Siyahı ve Ordu Yeşili olarak adlandırılan iki renk seçeneği mevcut.

Nubia Watch’un temel özelliği olarak 4.01 inç büyüklüğündeki esnek ve uzun AMOLED ekranı ön plana çıkıyor. Böylelikle Nubia Watch’un diğer akıllı saatlerde görülmeyen türden geniş bir deneyim sağlaması mümkün oluyor. Paslanmaz çelik ve alüminyum kasanın yanında napa deri ve silikon kayış seçenekleri sunuluyor.

Nubia Watch e-SIM ile geldiği için bağlantı konusunda telefona ihtiyaç duymuyor. NFC, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi desteği bulunan saat, aktivite takibi ve kalp atış hızı ölçümü gibi özellikler de sunuyor. Saatte suya ve toza karşı dayanıklılık için IP54 sertifikasına sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER