Teknoloji

Nubia RedMagic 7S Pro dünyaya açılıyor

nubia redmagic 7s pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nubia RedMagic 7S Pro bir süre önce Çin’de duyurulmuştu. Akıllı telefon şimdi de dünyaya açılıyor. Telefonun tasarımı RedMagic 7 Pro’ya benzese de, ekstra renk seçenekleri işleri biraz farklılaştırıyor.

Bu renk seçenekleri arasında en dikkat çekicisi “Mercury” oluyor. Gümüş tasarımla şeffaf unsurların buluştuğu bu seçenekte Nubia’nın klasik renkleri kırmızı ve siyah da bir kontrast oluşturuyor.

RedMagic 7S Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci taşıyan ilk oyun telefonlarından biri. Bu işlemciye eşlik eden Nubia’nın Red Core 1 oyun çipi, CPU ve GPU performansını yüzde 10 oranında artırıyor. Güç tüketimi ise yüzde 30 oranında düşüyor. Bu da eski RedMagic telefonlarına kıyasla yüksek ayarda daha uzun oyun deneyimi yaşamayı mümkün kılıyor.

nubia redmagic 7s proAktif soğutma sistemi telefonun oyun sırasında ısınmasını engelliyor. Telefonda kapasitif dokunmatik tetik tuşlarının bulunduğunu belirtmekte de fayda var. Ön kameranın ekranın içine yerleştirilmesi sayesinde kesintisiz bir ekran deneyimi sağlanıyor.

Akıllı telefonda 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekran bulunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 65W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli çift hücreli pil veriyor.

Nubia RedMagic 7S Pro 2 Ağustos’ta ön satışa çıkacak. Telefonun sevkiyatları 9 Ağustos’ta başlayacak. Telefonun 18 GB RAM’e sahip versiyonu ABD’de 899 dolar karşılığında satılacak. 12 GB RAM taşıyan versiyonun fiyat etiketinde ise 729 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER