Teknoloji

Nothing yeni ürünleri hakkında bilgi vereceği tarihi açıkladı

nothing qualcomm

OnePlus’ın kurucularından Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, bu yılki ürün yol haritasını 23 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte duyuracak. “The Truth” (Gerçek) isimli etkinliğe şirketin internet sitesi üzerinden kaydolmak mümkün.

Şirketin 70 milyon dolarlık yeni bir yatırım turunu tamamladığını açıklayan Pei, böylelikle pürüzsüz dijital gelecek vizyonunun yeni aşamasını gerçekleştirmek için gerekli güce sahip olduklarını belirtti.

Şirketin ilk akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlandığına dair haberler kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Carl Pei’nin elindeki telefonu Qualcomm CEO’su Cristiano Amon’a gösterirken görüldüğü fotoğraf da geçtiğimiz günlerde internette dolaşmaya başlamıştı.

Bu noktada Nothing’in bir yıldan kısa bir süre önce Essential markasını satın aldığını hatırlatmakta fayda var. Android’in yaratıcısı Andy Rubin tarafından kurulan Essential, tek bir telefon çıkartmış ve 2020’de kapanmıştı.

İlk yılı bir ısınma turu olarak değerlendiren Pei, yeni ürünler hakkında bilgi paylaşmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi. Hangi ürün kategorileri üzerinde çalışıldığı konusunda bilgi verilmezken, şirketin Qualcomm ile Snapdragon platformunu kullanmak için çalıştığı biliniyor. Nothing’in ürün portföyünde hâlihazırda sadece bir kablosuz kulaklık bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER