Teknoloji

Nothing Phone 1’in arka panel tasarımını gösteren resmi paylaşım geldi

nothing phone 1

Nothing Phone 1 önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Ancak şimdiden heyecan yaratmak isteyen Nothing, cihazın tasarımını şimdiden gözler önüne serdi. Şirketin paylaşımında akıllı telefonun şeffaf arka paneli görülüyor.

Fotoğrafa bakıldığında telefonun yuvarlak kamera adaları ve düz kenarlar iPhone 12 serisini hatırlatıyor. Şeffaf arka panelde göze çarpan bir diğer unsursa büyük kablosuz şarj bobini oluyor. Çok sayıda vida da arka panelin parçaları arasında yer alıyor.

Nothing’in paylaşımlarında telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmiyor. Ancak Pei’nin farklı açıklamaları Phone 1’in özelliklerine ışık tutuyor. Nothing’in kurucusu, ilk telefonlarıyla “açık ve çeşit bakımından zengin bir ürün sistemi” kurma yolunda ilk adımı atacaklarını belirtmişti. Telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon serisi bir işlemcisinin bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Nothing Phone 1’de Nothing OS ile saf Android’e yakın bir deneyimin sunulması bekleniyor. Şirketin tasarım ekibini bu yılın başlarında transfer edilen Dyson’ın eski baş tasarımcısı Adam Bates yönetiyor.

Nothing Phone 1 tanıtım etkinliği 12 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER