Teknoloji

Nokia’nın taşınabilir USB şarj aleti tasarımı ve renkleriyle dikkat çekiyor

Nokia’nın DC-18 olarak adlandırdığı evrensel portatif USB şarj aleti akıllı telefonları şarj etme görevi üstlenen en yakışıklı aksesuar olmaya aday gibi görünüyor. Nokia’nın Lumia cihazlarının rengarenk dünyasını yansıtan, ayrıca Lego’nun tasarımından da ilham alan 1720 mAh kapasiteli şarj aleti sayesinde telefonunuz için biraz daha çalışma ömrü yaratabilirsiniz.

nokia-dc-18-100513-1

DC-18’in önünde yer alan küçük pil ikonu üzerinde yer alan üç adet ışık cihazda ne kadar gücün kaldığını gösteriyor. Cihaza bağlı microUSB bağlantı kablosu yerinden çıkarılarak şarj edilecek cihaza bağlanabiliyor. Zaten bu da şarj işleminin başlaması için yeterli oluyor. 57 x 57 x 14.9 mm.’lik boyutlara sahip olan, böylelikle cebe rahatlıkla sığan bu taşınabilir şarj aletinin sadece 65 gr. ağırlığa sahip olması da oldukça memnuniyet verici.

nokia-dc-18-100513-2

Nokia DC-18’in fiyatını ve piyasaya ne zaman çıkacağını açıklamadı. Mavi, sarı, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle gelmesi beklenen bu portatif şarj cihazın yolu umarız bu taraflara da düşer.

İlgili >> Nokia

İLGİLİ HABERLER