Teknoloji

Nokia 8110 Asya ülkelerinde satışa sunuluyor

nokia 8110 4g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nokia 8110 4g

Nokia, Matrix filminin unutulmaz aksesuarları arasına da giren Nokia 8110’un 2018 model versiyonu Nokia 8110 4G’yi bu yılın başlarında, Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmıştı. Bu telefon mayıs ayının sonlarında Asya’da satışa sunulacak gibi görünüyor.

CNET’in haberine göre Nokia 8110, Singapur ve Vietnam’da 109 Singapur doları, yani yaklaşık 351 TL’ye denk gelen bir fiyattan satışa çıkıyor. Telefonun hem siyah hem de sarı renk seçenekleri çıkacak. Daha sonra da dünya çapında lansmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Telefonda 2.4 inç QVGA ekran, 2 megapiksel arka kamera gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Kullanıcılar efsane Yılan oyununun güncelleştirilmiş ve modernize edilmiş yeni bir versiyonunu da bulacak. Aynı zamanda 25 güne kadar bekleme süresi sunan bir pil de bulunacak.

Nokia geçen yıl da 3310 modelinin modernleştirilmiş bir versiyonunu çıkarmıştı. Görünüşe göre HMD Global, her yıl efsanevi bir Nokia cep telefonunun yeni modelini çıkaracak. Nostaljiyi, sadece cep telefonlu günleri yeniden yaşamayı sevenler için bu telefonlar uygun ve makul seçenekler olarak nitelendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER