Manşetler

Nokia 6, Nokia 5 ve Nokia 3’ü Türkiye’de önce Vodafone satacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
nokia 6 nokia 5 nokia 3
Görsel: @teknoblog140

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global’in geçtiğimiz şubat ayındaki 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı ve büyük ilgi gören Nokia Android telefonları; Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 Türkiye’de ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone tarafından satılacak.

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6’nın her birinde ergonomik metal tasarım, sezgisel parmak izi güvenliği, okunması kolay, güneş ışığında bile mükemmel fotoğraflar çeken ve hareket halindeyken otomatik olarak odaklanan ön ve arka kameralar gibi özellikler bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Nokia 3, 5 ve 6 Ön İnceleme

Nokia markalı Android telefonlarda “saf Android” olarak nitelendirdiğimiz, Google’ın Nexus, Pixel ve Android One telefonlarında sunduğu tarzdaki kullanıcı arayüzüne yakın bir kullanıcı arayüzü bulunuyor. Buna ek olarak aylık güvenlik güncellemeleri de bu telefonlara hızlı şekilde ulaştırılacak. Google Asistan da önemli özelliklerden bir tanesi olacak.

Vodafone ve HMD Global’in belirttiğine göre; Nokia 3 uygun fiyatıyla, Nokia 5 zarif tasarımıyla ve Nokia 6 yüksek oyun performansıyla öne çıkıyor

Nokia 6

nokia 6
Nokia 6

Üstün işçilik ve ayırıcı tasarım ile kapsamlı bir ses deneyimini birleştirdiği belirtilen Nokia 6, 5.5″ Full HD ekranıyla üst sınıf telefon deneyimini sunuyor. Tek parça, 6000 serisi alüminyum bloğundan hazırlanan Nokia 6, güçlü bir telefonda eğlence deneyimine sahip olmak isteyenler için ideal görünüyor. Çift hoparlörlü akıllı ses amplifikatörü, tüketicilerin derin bir bas ve benzersiz netlik deneyimi yaşamasına olanak tanırken, Dolby Atmos sesi güçlü bir eğlence deneyimi yaşatıyor.

Çarpıcı renk üretimi ile Nokia 6, ince formdan ödün vermeden, güneş ışığında okuma deneyimi sağlayan, tamamen lamine edilmiş bir ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 430 mobil işlemci,  Adreno 505 GPU ile güçlendirilen Nokia 6, performans ve güç tüketimi arasındaki mükemmel denge seviyesine ulaşıyor. Nokia 6, yedek pil ömrüyle dışarıdayken de eğlence deneyimini maksimum seviyeye çıkarmak için tasarlandı. Mat siyah, gümüş, mavi ve bakır olarak dört renk seçeneği olan Nokia 6?nın perakende satış fiyatı 1349 TL olarak belirlendi.

Nokia 5

nokia 5
Nokia 5

Nokia 5, yekpare tek bir 6000 serisi alüminyum bloğundan hazırlandı ve Corning Gorilla camlı lamine 5.2″ IPS HD ekrana sorunsuz geçiş yapan bir tasarıma sahip. Qualcomm Snapdragon 430 işlemci barındıran Nokia 5, mükemmel bir pil ömrü ve gelişmiş grafik performansı sunarak, günlük kullanım ihtiyaçlarıyla premium tasarımı mükemmel bir şekilde dengeliyor. Nokia 5, 8MP, 84 derece geniş açılı ön kamerası, selfilere ekstra daha fazla sahne özelliği, hem güneş ışığında hem düşük ışıkta mükemmel ekranı görünürlüğünü ile ceplerden çok, hak ettiği gibi ellerden düşürülmeyen bir telefon olacak. Mat siyah, gümüş, mavi ve bakır olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunan Nokia 5’in perakende satış fiyatının 1149 TL olduğu belirtiliyor.

Nokia 3

nokia 3
Nokia 3

Hassas alaşımlı alüminyum çerçeve ile tek bir alüminyum parçadan oluşan Nokia 3, olağanüstü yapısal bütünlük ve korumaya sahip. Sıfır hava boşluğu ve şekillendirilmiş Corning® Gorilla Glass ile tamamen lamine edilmiş 5″ IPS ekrana sahip olan Nokia 3, dayanıklılığı ve mükemmel görüş açısıyla hepsinden iyi bir izleme deneyimi sunuyor. Polarize ekranı sayesinde daha az yansımayla, parlak güneş ışığında dahi rakipsiz görünürlük ve net bir deneyim sunan Nokia 3, sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş 8MP geniş açılı ön ve arka kameraları, kompakt ve zarif formuyla gerçekten birinci sınıf bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. Gümüş beyaz, mat siyah, mavi ve bakır beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunan Nokia 3’ün piyasa satış fiyatı 949 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER