Eğlence

Nintendo Switch Sports Wii tarzı spor deneyimini yeniden getiriyor

nintendo switch sports

Nintendo klasik Wii Sports oyunlarından bazılarını Nintendo Switch Sports adı altında yeniden çıkarmaya hazırlanıyor. Oyuncular Wii Sports’ta olduğu gibi tenis, bowling gibi oyunlar oynayabilecek. Switch Sports’ta listeye futbol, voleybol ve badminton da ekleniyor.

Wii Sports’ta Wii kumandasının hareket takip teknolojisinden faydalanarak raketi kullanmak veya bowling topunu yuvarlamak mümkün olmuştu. Nintendo Switch Sports’ta da gerekli hareket takibi, parçalarına ayrılabilir Joy-Con kumandalar sayesinde yapılacak.

Nintendo Switch Sports 29 Nisan’da oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkışından önce 18-20 Şubat tarihleri arasında bir çevrimiçi oyun testi gerçekleştirilecek. Ancak bu teste katılmak için aktif bir Nintendo Switch Online hesabına sahip olmak gerekiyor.

Test sırasında oyuncular bowling, tenis ve chambara oynanabilecek. Oyunları arkadaşlarla oynamak mümkün olmayacak. Rakip eşleştirmesi otomatik olarak yapılacak.

Nintendo Switch Sports için 2022’de yayınlayacağı güncellemeler konusunda da bilgi verdi. Yaz aylarında futbol oynamak isteyenler için özel bir ayak kayışı çıkarılacak. Bu kayış, oyunun fiziksel versiyonuyla birlikte satılacak. Sonbahar güncellemesi ise oyun listesine golfü ekleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER