Teknoloji

Nintendo Switch ekran görüntülerini paylaşmak kolaylaşıyor

Nintendo Switch satışları toplam Wii U satışlarını geride bıraktı

Nintendo Switch için hazırlanan en son yazılım güncellemesi, kullanıcılara faydalanabilecekleri yeni imkanlar getiriyor. Bu yeniliklerin Switch’in neredeyse “çıplak” olan işletim sistemini daha işlevsel kılacağı söylenebilir.

Söz konusu yenilikler arasında öne çıkan ise ekran görüntülerinin ve videolarının bir QR kod aracılığıyla akıllı telefonlarla hızla paylaşılabilmesi oluyor. Bu süreç biraz değişik olsa da, görüntülerin öncelikle Facebook veya Twitter’a yüklendiği eski yönteme kıyasla daha kullanışlı görünüyor.

Kullanıcılar, Nintendo Switch’te oluşturdukları QR kodunu akıllı telefona veya tablete taratarak paylaşım sürecini başlatıyor. Görüntüleri PC’ye aktarmak için ise USB girişinden faydalanılabiliyor.

Yeni Nintendo Switch güncellemesiyle sunulan başka özellikler de mevcut. Bulut kayıt verilerinin farklı konsollara otomatik olarak indirilebilmesi, “Trendler” bölümünün yenilenmesi ve Super Mario Bros’un 35. yaş günü için sunulan 12 yeni kullanıcı ikonu güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER