Eğlence

Nintendo Game Boy ve Game Boy Advance oyunlarını Switch Online’a ekliyor

nintendo game boy

Yıllardır devam eden dedikoduların ardından Nintendo Game Boy ve Game Boy Advance oyunlarını nihayet Switch Online servisine getiriyor. Şirketin en yeni Direct etkinliğinde verilen bilgiye göre, oyunlar serviste kullanıcılarla buluşmaya başladı.

Servise eklenen Game Boy oyunlarının listesi şu şekilde sıralanıyor: Tetris, Super Mario Land 2: 6 Golden Coins, The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, Gargoyle’s Quest, Game & Watch Gallery 3, Alone in the Dark: The New Nightmare, Metroid II: Return of Samus, Wario Land 3 ve Kirby’s Dream Land.

Oyuncular bu oyunları Game Boy, Game Boy Color ve Game Boy Pocket ekran filtreleriyle oynayabilecek. Diğer filtreler arasında “klasik hissiyatı yeniden oluşturacak” ve “küçük ekran görünümü” sağlayacak seçenekler de bulunuyor. İki kişilik yerel ve çevrimiçi oyun desteği de sunuluyor.

Game Boy Advance oyunları ise şu şekilde sıralanıyor: Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3, WarioWare Inc: Mega Microgames, Kuru Kuru Kururin, Mario Kart Super Circuit, Mario & Luigi Superstar Saga ve The Legend of Zelda: The Minish Cap.

Nintendo Game Boy oyunlarını Switch Online’a eklemeyi sürdürecek

Game Boy oyunlarını Switch Online’ın baz versiyonunda oynamak mümkün oluyor. Game Boy Advance oyunları içinse Switch Online + Expansion Pack abonesi olmak gerekiyor.

Nintendo Game Boy oyunlarını Switch Online’a getirmeyi sürdürecek. Önümüzdeki dönemde listeye eklenecek oyunlar arasında çok sayıda Zelda oyunu Pokémon Trading Card Game, Metroid Fusion ve Fire Emblem de bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER