Eğlence

Nintendo E3 2017: En önemli 5 duyuru

Nintendo bu yılın E3 fuarına katılan üç büyük şirketten basın toplantısını en son düzenleyen şirket oldu. Şirket tam donanımlı bir basın toplantısı gerçekleştirmek yerine, Spotlight olarak adlandırdığı çevrim içi yayını üzerinden yeniliklerini paylaşmayı tercih etti. Tabii ki, Nintendo’nun gündeminde Switch oyun konsolu yer alıyordu.

Aşağıda Nintendo E3 2017 duyurularının en önemlilerini bulabilirsiniz:

Super Mario Odyssey

Nintendo’nun bir sonraki gişe rekoru kırmayı hedeflediği Switch oyunu olan Super Mario Odyssey 27 Ekimde çıkıyor. Nintendo, çıkış tarihini açıklamanın yanı sıra, oyuna ait yeni bir fragmanın da gösterimini yaptı. Fragman sayesinde oyunun oynanışı hakkında daha fazla fikir sahibi olmak, yeni seviyeleri görmek mümkün oluyor. Odyssey’de Mario’ya Cappy de yardım edecek. Oyuncular aralarında T-Rex adlı devin de bulunduğu düşman karakterlerin kontrolünü ellerine almaya çalışacaklar.

Metroid Prime 4

Metroid fanatiklerine müjde! Metroid: Other M ve garip bir yan oyun olan Federation Force ile tatmin olmayan, on yıla yakın süredir bekleyiş içinde olan fanatikler için Nintendo en sonunda dördüncü Metroid Prime oyununu duyurdu. Bu oyun çok yakına Switch’e gelecek. Her ne kadar Nintendo herhangi bir çıkış tarihi, ekran görüntüsü veya oyun fragmanı paylaşmasa da, ilerleyen zamanlarda Samus Aran’ın en son maceralarıyla ilgili daha fazla ayrıntıyı elde edeceğimiz kesin gibi görünüyor.

Nintendo Switch için Pokemon oyunu

Nintendo’nun geçen hafta düzenlenen Pokemon temalı Nintendo Direct’te Switch için bir Pokemon oyunu tanıtmamasından dolayı hayal kırıklığına uğrayanlar için iyi bir haber var. Game Freak bir oyun için çalışıyor. Ne yazık ki, bu bilgi dışında şu an için fazla detay elde bulunmuyor.

Yeni Yoshi ve Kirby oyunları geliyor

Nintendo 2018’de Switch’e gelmesi beklenen yeni Yoshi ve Kirby oyunlarına ait bazı fragmanlar da gösterdi. Kirby oyununa ait fragmanda Kirby’nin düşmanları yiyip onların yeteneklerine sahip olması yerine onlarla arkadaş olabildiğini görüyoruz. Yoshi oyunu ise Yoshi’s Wooly World oyunun bir devamı niteliğini taşıyor, bu sefer aksiyon kartondan yapılmış bir dünya içinde geçiyor, oyuncular iki boyutlu seviyelerin üzerinden atlayarak diğer tarafa geçiş yapabiliyor. Her iki oyun da birlikte oynanabilir nitelik taşıyor ve Switch’in Joy-Con kumandalarıyla da güzel oynanabilecek gibi görünüyor.

Rocket League

Rocket League bu yılın sonunda Nintendo Switch’in yolunu tutacak. Oyunda Switch versiyonuna özel Nintendo temalı nesneler ve otomobiller bulunacak. Rocket League diğer platformlarda açılmış oyunlarla aynı ağ üzerinden birlikte oynama imkanı da sunacak. Xbox One, PS4 ve PC gibi platformlarda desteklenecek olan bu özelliğin Switch’e de yakında gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER