Teknoloji

Nexus 4 sözleşmeli ve peşin satış seçenekleriyle Turkcell İletişim Merkezlerine geliyor

Geçtiğimiz günlerde Turkcell’in çevrim içi internet mağazası Turkcell Mağaza üzerinden satışa sunulan Nexus serisinin son üyelerinden LG Nexus 4, 9 Şubat tarihinden itibaren Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalarda da satışa sunuluyor. Nexus 4’e sahip olmak isteyen Turkcell aboneleri 24 ay boyunca tarifelerine ek ayda 49 TL ödemeyle bunu gerçekleştirebilecek.

lg-nexus-4-191112 4.7 inç, 1280 x 768 piksel çözünürlüklü True HD IPS Plus ekrana sahip olan bu akıllı telefonda 1.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 8 megapiksel arka kamera, 1.3 megapiksel HD ön kamera bulunuyor. Android’in en güncel sürümü 4.2 Jelly Bean ile çalışan telefonda yer alan 2100 mAh kapasiteli batarya 390 saate kadar bekleme ve 15.3 saate kadar konuşma imkanı sunuyor.

Turkcell aboneleri Nexus 4’e tarifeye ek ödemeli veya internet paketli sözleşmeli seçeneklerin yanı sıra peşin para karşılığında da sahip olabilecek. Ayrıca cihazı peşin satın alanlara Turkcell 3 ay boyunca 250 MB kapasiteli paketi ücretsiz olarak sunacak.

İlgili >> Turkcell

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER