EğlenceManşetler

Netflix’te Ekim 2018’de neler var?

Netflix‘in Türkiye kataloğuna hemen her gün yeni dizi, film ve belgesel eklenmeye devam ediyor. Video servisi Ekim 2018‘in öne çıkan yapımlarını izleyicileri için sıralıyor.

Yarı cadı yarı insan Sabrina’nın tüylerinizi ürpertecek yeni dizisi The Chilling Adventures of Sabrina 26 Ekim’de, Marvel fanlarının merakla beklediği Marvel’s Daredevil ise 19 Ekim’de üçüncü sezonuyla Netflix’te olacak.

La Casa De Papel‘in yıldız oyuncularını kadrosunda buluşturan Netflix’in İspanyol orijinal yapımı Elite ise 10 Ekim’de sizi ekranların başına çağırıyor. Bir tarafta zenginler, diğer tarafta okula yeni gelen işçi çocukları ve bir cinayet bu dizinin başlıca konusunu oluşturuyor.

How to Get Away with Murder‘ın dördüncü, Suits‘ın altıncı sezonunda sır perdeleri aralanmaya devam ediyor. Her ikisi de 29 Ekim’de yayında olacak.

Ayrıca Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan, Paul Greengrass imzalı 22 July kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri olarak gösteriliyor. Çok konuşulan bu Netflix orijinal yapımı, Norveç tarihinin en kanlı terör saldırısını anlatıyor. Film 10 Ekim’de Netflix’te olacak.

İLGİLİ HABERLER