Eğlence

Netflix Ultra adını taşıyan yeni bir abonelik paketini test ediyor

Netflix türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix son birkaç yıldır abonelik paketlerinin fiyatlarını kademeli olarak artırıyor. Şirket, 2011’de çevrimiçi içerik servisini ve DVD kiralama servislerini ayırdığında gelen tepkilerden bu yana müşterilerin gösterebileceği potansiyel reaksiyonlar konusunda daha hassas davranıyor. Bu hassasiyet çerçevesinde atılacak yeni adım ise fiyatları artırmadan daha yüksek fiyatlı, yeni bir paket sunmak olacak gibi görünüyor. Netflix Ultra adını verdiği yeni bir abonelik paketini test ediyor.

TuttoAndroid sitesinde yer alan habere göre, söz konusu abonelik paketi Avrupa’daki bazı kullanıcıların karşısına plan seçenekleri arasında çıkmaya başladı. Hâli hazırda Avrupalı kullanıcılar en kapsamlı abonelik planı için aylık 13,99 avro ödüyor. Ultra paketinin fiyat etiketinde ise 16,99 avro yazıyor.

Netflix tarafından CNET sitesine gönderilen açıklamada da yeni bir abonelik paketinin test edildiği doğrulandı. Şirket müşterilerinin servise biçtiği değeri daha iyi analiz etmek adına farklı fiyat noktalarının test edildiğini belirtti.

netflix ultraCordCutting.com sitesi tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü ise Ultra paketiyle mevcut Premium (Özel) paket arasındaki mevcut tek farkın HDR olduğunu gösteriyor. Buna göre, Netflix Ultra paketini HDR desteğine özgü tutmayı planlıyor gibi görünüyor. Ancak yeni paketin hâlâ test edildiğini ve bu doğrultuda diğer paketlerin özelliklerinde de değişiklik yapılabileceğini unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER