EğlenceManşetler

Netflix Türkiye fiyatları için zam; işte yeni abonelik fiyatları

netflix türkiye fiyatları zam
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de en çok tercih edilen internet üzerinden içerik yayın servislerinden biri olan Netflix fiyatları zamlandı. Fiyatlarda yüzde 50’ye varan oranlarda artış yapıldı. Zam ile birlikte Netflix’e abone olmak için en az 27 TL’lik aylık ödeme yapmak gerekiyor.

Yapılan Netflix Türkiye fiyat zammı sonrasında daha önce 17,99 TL olan Temel Plan aylık ücreti 26,99 TL’ye yükseldi. Bu paket tek ekranda ve standart çözünürlükte izleme imkanı sağlıyor. İki ekranda ve HD çözünürlükte izleme imkanı sunan Standart Paket de 29,99 TL yerine 40,99 TL üzerinden aylık olarak fiyatlandırılacak. Daha önce 41,99 TL’lik aylık ücrete sahip olan Özel Plan ise 54,99 TL’lik aylık ücrete sahip olacak. Bu paket içinde aynı anda 4 ekranda izleme imkanı ve Ultra HD veya HDR kalitesinde izleme fırsatı bulunuyor.

Netflix Türkiye fiyat artışı ile ilgili açıklama yaptı

Shiftdelete’in haberine göre Netflix, yapılan fiyat güncellemesiyle ilgili olarak, “Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı. “4 Mart’tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26,99 TL, Standart plan 40,99 TL, Özel plan ise 54,99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek.”

netflix türkiye fiyatları zam

Yeni Netflix Türkiye fiyatları bugün itibarıyla geçerli oluyor. Eğer aboneliğiniz bugünden sonraki bir tarihte yenileniyorsa, o hâlde yeni fiyatlar üzerinden ücretlendirme geçerli olacak.

İLGİLİ HABERLER