Eğlence

Tudum: Netflix’ten orijinal yapımları için özel bilgi merkezi

netflix tudum

Netflix, orijinal içerikleri hakkında bilgi vermek ve yeni gelişmeleri paylaşmak için Tudum adını taşıyan bir bilgi merkezi kurdu. Şirket, geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirdiği üç saatlik hayran etkinliğini de bu isimle gerçekleştirmişti. Tudum isminin Netflix’in orijinal yapımlarında şirketin logosu ekranda göründüğü sırada çıkan sesten hareketle seçildiğini de belirtmekte fayda var.

Netflix’ten yapılan açıklamada, Tudum’un henüz yolun başında olduğu belirtildi. Sitede röportajların, sahne arkası videolarının ve bonus özelliklerin bulunacağı ifade edildi. Hâlihazırda Tudum’da “Pop Kültürü Saplantılarıyla Bir Yıl” başlıklı bir makale bulunuyor. Buna ek olarak, The Witcher’ın ikinci sezonu öncesinde “Witcher’lar ne kadar yaşar” konulu bir makale de Tudum’da paylaşıldı. Söz konusu yazıların İngilizce olduğunu belirtmekte fayda var.

Netflix’ten en yeni haberlerin ve fragmanların da bulunduğu sayfada, yakında gösterime girecek içerikler konusunda da daha fazla fikir edinmek mümkün oluyor. Popüler içeriklere özel bir bölüm ayrılan merkez, kullanıcılara izledikleri dizi, film ve programlar doğrultusunda içerikler öneriyor.

Netflix, Tudum ile orijinal programlarının tanıtımı için bir mecra daha bulmuş oluyor. Bu merkezin La Casa De Papel ve Emily in Paris gibi dizilerin daha detaylı bilgi arayan hayranlarını sevindireceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER