Eğlence

Netflix Triple Frontier ile iddialı projelerine bir yenisini ekliyor

netflix triple frontier

Netflix iddialı orijinal içerik portföyüne Triple Frontier ile değerli bir parça daha eklemeye hazırlanıyor. Yıldız isimleri bir araya getiren filmin yeni fragmanını paylaşan şirket, filmin aboneleriyle buluşacağı tarihi de duyurdu. Triple Frontier’da başrolleri Oscar Isaac, Ben AffleckCharlie Hunnam ve Pedro Pascal paylaşıyor.

Filmde ülkeleri yerine kendileri için çalışan bir grup Amerikan özel kuvvetler askerinin hikayeleri anlatılıyor. Güney Amerikalı bir uyuşturucu kartelinden milyonlarca dolar çalmaya çalışan filmin ana kahramanları, işlerin yoldan çıkmasının ardından hayatta kalmak için mücadele etmeye başlıyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”Fo3yRLLrXQA”]

Netflix, filmi ödül ve prestij için kısıtlı ölçekte de olsa sinemalarda da gösterime sokacak. Proje Netflix’e gelmeden önce farklı yapım süreçlerinin önünden de geçmişti. Deadline sitesinde yer alan habere göre; Kathryn Bigelow, Tom Hanks, Will Smith ve Channing Tatum gibi isimler de zamanında projeye ilgi gösterdi.

Netflix Triple Frontier ile son zamanlarda kendisinin de yoğun biçimde işlediği uyuşturucu karteli konusuna farklı bir açıdan yaklaşacak. Triple Frontier, 2019’un mart ayında izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER