EğlenceManşetler

Netflix yeni Türk filmi Romantik Hırsız’dan ilk görüntüleri paylaştı

netflix romantik hırsız

Netflix, Romantik Hırsız adını taşıyan yeni filminin ilk fragmanını ve karelerini paylaştı. “Herkesin karanlık bir tarafı bulunur, peki aşkta kazanmak uğruna ne kadar “suçlu” bir zevke sahip olunabilir?” sorusunu soran filmin başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan Romantik Hırsız; aksiyon, aşk ve entrikayı zevk sahibi bir hırsız ile buluşturuyor. Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç), girilmesi imkânsız bir müzeden tabloları çalan hırsızın peşine düşer, fakat hırsızın geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat (Birkan Sokullu) olduğunu keşfedince görevi ile kalbi arasında zor bir karar alması gerekir. 

Filmin hikayesi Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Alin, Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan başarılı bir polis memurudur. Bir süredir dünyanın yüksek güvenliğe sahip müzelerinden değerli tabloları çalan bir hırsızın izini sürmektedir. Alin, yoğun bir takip sonunda bu romantik hırsızın bir sonraki hedefini çözer. Onu yakalamak için harekete geçtiğinde ise hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Sanat düşkünü bu hırsız, Alin’in bir zamanlar âşık olduğu ve evlenmek üzereyken aniden ortadan kaybolan, milyoner iş adamı Güney’den başkası değildir. Alin’in artık tek çaresi vardır: Güney’le yeniden yüzleşmek ve onu suçüstü yakalamak.”

Netflix Romantik Aşk filmini ne zaman yayınlayacak?

Romantik Aşk filmi 14 Mart itibarıyla Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak.

  • netflix romantik hırsız
  • netflix romantik hırsız
  • netflix romantik hırsız
  • netflix romantik hırsız
  • netflix romantik hırsız
İLGİLİ HABERLER