EğlenceManşetler

Netflix’te Ocak 2019’da neler var? – Video

netflix ocak 2019

Netflix Türkiye kataloğuna yeni yılda da yepyeni dizi, film ve belgeseller eklenmeye devam ediyor. Ocak ayında da ilginizi çekecek yeni yapımlar gösterimde olacak.

DC Evreni’nin dört bir yanından seçilen ve süper kahraman olma yolunda ilerleyen genç karakterleri izleyeceğimiz Titans, 11 bölümlük bir live-action dizisi olarak 11 Ocak’ta Netflix ekranlarında olacak.

Sevilen bilim kurgu dizisi Star Trek Discovery, Federasyon ve Klingon İmparatorluğu arasındaki savaşı konu alan ikinci sezonuyla 18 Ocak’ta Netflix’te gösterime girecek.

Üçüncü sezonunda, Baudelaire yetimlerinin Kont Olaf’ın amansız takibini sonlandırma konusunda maceralarını izleyeceğimiz Talihsiz Serüvenler Dizisi 1 Ocak’ta yayında olacak.

Netflix orijinal yapımlarının yanı sıra Zincirsiz, Yol ve Yukarı Bak gibi birbirinden farklı konulara sahip hit yapımlar da Ocak ayında Netflix Türkiye kataloğunda yerini alacak.

Netflix Orijinal Dizileri

TITANS
11/01/19
Batman’in eski yardımcısı Robin’in lideri olduğu bir grup genç kahraman hem içlerindeki şeytanlarla hem de suçla savaşır.

BLACK EARTH RISING
25/01/19
Kate, küçük bir çocukken Rwandan soykırımından kurtarılmıştır. Ancak geçmişin gölgesi peşini kolay kolay bırakmayacaktır.

SEX EDUCATION
11/01/19
Noel temalı Nailed It! bölümleri mi? Bundan daha iyi bir hediye olamaz. Eğlenceli yemek pişirme hezimetleri ve müthiş beceriksizlikler sezonu açıldı!

POSE
31/01/19
1980’lerde New York’ta geçen Pose, toplumun farklı kesimlerine ve balo kültürüne yakından bir bakış sunuyor.

KINGDOM
25/01/19
Ölü kral mezarından kalkar ve gizemli bir salgın yayılmaya başlar. Prens, halkını kurtarmak için yeni türde düşmanlarla mücadele etmek zorundadır.

GRACE AND FRANKIE
5. Sezon
18/01/19
Birbirinden pek haz etmeyen Grace ve Frankie, kocalarının 20 yıldır ilişki yaşadığını öğrenir ve bu şokun üstünden birlikte gelmeye karar verir.

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT
4.Sezon
25/01/19
Teknoloji şirketi Giztoob’un İnsan Kaynakları Müdürü olan Kimmy yeni zorluklarla yüzleşirken Jacqueline, yeni kurduğu yetenek ajansına Titus’ı da kaydediyor.

MENAJERİMİ ARAYIN!
3. Sezon
04/01/19
Isabelle Huppert, Monica Bellucci ve Jean Dujardin’in rol aldığı, eğlence dünyasının tuhaflıklarıyla dolu yeni sezonda gerilim artarken, iki menajer gizli bir plan yapar.

Netflix Orijinal Dizileri – Haftalık

STAR TREK: DISCOVERY
2. Sezon
18/01/19
Galaksinin farklı bölgelerinde yaşanan gizemli olaylar, Discovery’nin geçici kaptanla yeni bir göreve çıkmasına neden olur. Bu kaptan Enterprise’dan Christopher Pike’tır.

Netflix Filmleri

THE LAST LAUGH
11/01/19
Emekli bir menajer olan Al Hart, 40 yılın ardından eski bir müşterisiyle yeniden karşılaşır ve onu yeniden sahneye çıkıp stand-up yapmaya ikna eder.

LIONHEART
04/01/19
Babası hastalanan Adaeze, sıra dışı amcasının da yardımıyla aile işini yürütmek ve erkek egemen bir dünyada kendini kanıtlamak zorundadır.

YALNIZ
11/01/19
Kanarya Adaları’nın ücra bir köşesinde sörfçü Alvaro Vizcaino bir kaza sonucu kayalıklardan düşer. Ciddi bir şekilde yaralanan genç adam hayatta kalmak için savaşmalıdır.

REVENGER
15/01/19
En azılı suçluların tutulduğu Sura Adası’ndaki hapishaneye giden adamın bir tek amacı vardır: Ailesinin intikamını almak.

IO
18/01/19
Dünya’da son hayatta kalanlardan olan bir genç kız, uzay kolonisine giden son araç onu yüzüstü bırakmadan önce zehirlenmiş gezegenini iyileştirmek için zamanla yarışır.

POLAR
25/01/19
Emekli olmaya karar veren bir suikastçı bu sefer hedefte kendisinin olduğunu fark eder ve sahalara geri dönüp genç katillerle uğraşmak zorunda kalır.

ANIMAS
25/01/19
Tuhaf bir kazanın ardından, en yakın arkadaşı garip davranışlar sergilemeye başlayan genç kadının dünyası, kabuslarla gerçeklerin birbirine karıştığı bir cehenneme döner.

Netflix Orijinal Belgeselleri

REMASTERED: MASSACRE AT THE STADIUM
11/01/19
Yıllardır Şilili protest şarkıcı Victor Jara’yı öldürmekle suçlanan Pinochet ordusu mensubu asker, kendini aklamaya çalışmaktadır.

FYRE: THE GREATEST PARTY THAT NEVER HAPPENED
18/01/19
Fyre Festivali, sosyetik bir adada sosyal medya ünlülerinin katıldığı lüks bir müzik deneyimi olarak tanıtıldı. Ama gerçek, bu vaatlerin çok uzağındaydı.

TRIGGER WARNING WITH KILLER MIKE
18/01/19
Düzen karşıtı bu komedi belgesel dizisinde, rapçi ve aktivist Killer Mike ile eğlenceli muhabirler toplumsal açıdan önemli konuları inceliyor.

CONVERSATIONS WITH A KILLER: THE TED BUNDY TAPES
24/01/19
Ted Bundy’nin ifadelerinden oluşturulan bu sinematik otoportre ile ünlü bir seri katilin zihninden geçenlere yakından bakın.

Netflix Çocuk ve Aile

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ
3. Sezon
01/01/19
Dizinin üçüncü ve son sezonunda, VFD’nin gizemlerini çözme ve Kont Olaf’ın amansız takibini sonlandırma konusunda Baudelaire kardeşleri hiçbir şey durduramayacak.

PINKY MALINKY
01/01/19
Pinky Malinky, sosis olarak doğması dâhil her şeye iyi tarafından bakıyor. Yanına en iyi arkadaşlarını alan bu minik sosis, hayatı dolu dolu yaşıyor.

CARMEN SANDIEGO
18/01/19
Carmen Sandiego, hem yeni uluslararası suçlarını hem de süper bir hırsız olmasına neden olan geçmiş maceralarını anlatan bu diziyle geri dönüyor.

Netflix Orijinal Animeleri

GODZILLA THE PLANET EATER
09/01/19
Dünya ittifakının zayıflaması Haruo’nun Exif’ten taraf olmayı düşünmesine neden olur. Exif’in ölüm kültü ise Dünya’yı yok etmek için bir canavar çağırmaktadır

İLGİLİ HABERLER