EğlenceManşetler

Netflix’te Nisan 2019’da gösterime girecek filmler, diziler

netflix türkiye

Netflix’te Nisan 2019’da neler var? Netflix Türkiye kataloğuna her ay olduğu gibi nisan ayında da yepyeni dizi, film ve belgeseller eklenmeye devam ediyor. Nisan 2019’un öne çıkan Netflix filmleri ve dizilerini bu yazıda listeliyoruz.

Popüler internet yayın servisi nisan ayında, ilk sezonu ile epey ses getiren, ilk yerli Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonunun yayınına başlıyor.

Dünyayı saldıran dehşet verici yaratıklara karşı bir genç kız ve ailesinin verdiği mücadeleyi anlatan The Silence adlı film ise 12 Nisan’da yayında olacak.

Planet Earth belgeselinin yapımcılarının imza attığı Our Planet adlı belgesel dizisi de 5 Nisan’dan itibaren Netflix’te izlenebilecek.

Netflix Orijinal Dizileri

Hakan: Muhafız – 2. sezon


Günümüz İstanbul’unda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.
26/04/19

Chilling Adventures of Sabrina – 2. kısım
Sabrına genç cadıların karanlık ve cüretkâr dünyasının derinliklerine dalarken ürpertici bir yeni sayfa açılıyor.
05/04/19

Quicksand
Bir okulda yaşanan trajedinin Stockholm’ün zengin bir banliyösünü sarsmasının ardından görünüşte uyumlu bir genç, kendini cinayetten yargılanırken bulur.
05/04/19

Huge in France
Ünlü komedyen Gad Elmaleh oğluyla tekrar bağ kurmak için Los Angeles’a taşınır. Ama Fransa’dan farklı olarak burada şöhretin avantajları olmadan yaşamayı öğrenmelidir.
12/04/19

Black Summer
Z Nation evreninde geçen bu dizi, zombi istilasının en karanlık saatlerinde umut için mücadele eden çatlak bir özel kuvvetler ekibini konu alıyor.
11/04/19

Netflix Orijinal Dizileri – Haftalık

RuPaul’s Drag Race Untucked!
Kavgalar, sırlar, sert imalar… RuPaul’s Drag Race yarışmacılarıyla sahne arkasına geçin ve her bölümde podyum dışında neler yaşandığını öğrenin.
04/04/19

Netflix Orijinal Filmleri

The Silence


Dünyaya saldıran dehşet verici yaratıklar, insan kurbanlarını seslerinden tanıyıp avlarken genç bir kız ve ailesi ücra bir yere sığınır.
12/04/19

Someone Great
Müzik muhabiri Jenny, gafil avlandığı bir ayrılığın hemen ardından yeni bir başlangıca ve en iyi arkadaşlarıyla unutulmaz bir maceraya hazırlanır.
19/04/19

The Perfect Date
Sevgiliniz yok mu? Sorun değil. Üniversite için para biriktiren bir liseli, erkek arkadaşların yerine geçmesini sağlayan bir uygulama geliştirir. Noah Centineo başrolde.
12/04/19

Unicorn Store
Sanat okulundan ayrılan ve tekdüze bir ofis işinde çalışan uçarı bir ressama, bir tek boynuzlu ata sahip olma hayalini gerçekleştirme fırsatı verilir.
05/04/19

Music Teacher
Küçük bir kasabada yaşayan müzik öğretmeni, şimdi ünlü bir şarkıcı olan eski öğrencisinin kasabaya geleceğini duyunca her şeyi riske atıp onunla buluşmaya karar verir.
19/04/19

Netflix Orijinal Belgeselleri

Our Planet


“Planet Earth” belgeselinin yaratıcılarının imzasını taşıyan bu dizi, izleyenleri dünyanın en değerli doğal habitatlarında görülmemiş bir yolculuğa çıkarıyor.
05/04/19

Brené Brown: The Call to Courage
Canlı çekilen bu performansta Brené Brown, kendisini dinleyenlere cesaret ve özgüven aşılıyor.
19/04/19

Grass is Greener
O, jazz ve hip hop’a ilham verdi ve ırksal adaletsizlikle dolu bir savaşı tetikledi. Uzmanlar Amerika ile esrar arasındaki karmaşık ilişkiyi inceliyor.
20/04/19

Street Food
Chef’s Table’ın yapımcılarından, sokak yemeklerini keşfetmeye yönelik küresel ve leziz bir yolculuk.
26/04/19

Remastered: Devil at the Crossroads
Robert Johnson, gelmiş geçmiş en etkili blues gitaristlerinden biriydi. Genç yaştaki ölümünden önce bile hayranları onun şeytanla bir anlaşma yaptığından şüpheleniyordu.
26/04/19

Netflix Çocuk ve Aile

She-ra and the Princesses of Power: 2.sezon


Adora, bulduğu sihirli kılıç sayesinde efsanevi kahraman she-ra kimliğine bürünür. O, ayaklanmaya katılırken en yakın arkadaşı kötü Horde’la kalır.
26/04/19

Pinky Malinky: 2.kısım
Pinky Malinky, sosis olarak doğması dâhil her şeye iyi tarafından bakıyor. yanına en iyi arkadaşlarını alan bu minik sosis, hayatı dolu dolu yaşıyor.
22/04/19

Super Monsters Furever Friends
İlkbaharın ilk gecesinde süper öcüler ve aileleri yemek, eğlence ve oyunlar için parkta bir araya gelir ve sevimli öcü hayvanları ile tanışır.
16/04/19

No Good Nick
Sokakların kurdu genç bir dolandırıcının uzaktan akrabaları olduğunu iddia ederek kapılarında belirmesinin ardından bir ailenin hayatı altüst olur.
15/04/19

İLGİLİ HABERLER