Eğlence

Netflix orijinal içeriklerinin tanıtımı için N-Plus isimli bir platform açabilir

netflix şifre paylaşımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, orijinal içeriklerini biraz daha öne çıkarmak için N-Plus isimli bir platform oluşturmayı planlıyor. N-Plus’la ilgili planlar, Protocol sitesi tarafından ortaya çıkarılan bir müşteri anketi sayesinde görüldü.

Söz konusu ankette Netflix N-Plus’ı şu ifadelerle tanımlıyor: “N-Plus, Netflix’in içerikleri ve onlara dair sevdiğiniz her şeyle ilgili bilgiler bulabileceğiniz bir çevrimiçi alan.” Ankette N-Plus’ta podcast, kullanıcılar tarafından hazırlanan çalma listeleri ve “Nasıl yapılır?” dosyalarının bulunacağı belirtiliyor.

Netflix, nasıl çalma listesi hazırlanabileceği konusunda da bilgi veriyor. Kullanıcıların favori dizi ve filmlerini bir araya getirerek bunları çevrimiçi ortamda paylaşabileceği belirtiliyor. Netflix böylelikle abone sayısını artırmayı hedefliyor. Platforma abone olmayan kişilerin N-Plus’ta paylaşılan çalma listelerindeki içeriklerin fragmanını görebileceği ve çalma listelerinin müzik dinlemek için de kullanılabileceği belirtiliyor.

Ankete göre, Netflix N-Plus’tan prodüksiyonlarının geleceğine karar vermek için de yararlanmayı planlıyor. Planlama aşamasında olan içerikler konusunda karar verilirken N-Plus aracılığıyla toplanacak geri bildirimlerden de faydalanılabileceği belirtiliyor.

Netflix, N-Plus konusunda somut bir bilgi vermezken; müşterilerinin fikirlerini almak için düzenli olarak anketler yapıldığını hatırlattı. Dolayısıyla anketin N-Plus’ın gelişini garanti etmediğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER