Eğlence

Netflix Michael Bay ve Ryan Reynolds’ı bir araya getiriyor

netflix michael bayNetflix’in orijinal filmlerinden Bright eleştirmenlerden geçerli not alamasa da, şirketin beklentilerini karşılamış gibi görünüyor. Bu başarı, şirketi benzer iddialı adımlar atma konusunda da cesaretlendirmişe benziyor. Şirket yapım şirketi Skydance Media ile “Six Underground” isimli bir film için anlaşmaya vardı. Filmin yönetmen koltuğunda aksiyon filmlerinin ünlü yönetmeni Michael Bay oturacak. Netflix Michael Bay tarafından çekilecek filmin başrolü için de ünlü bir isimle anlaştı.

Six Underground’ın başrolünü şu sıralar Deadpool 2 ile adından yoğun biçimde söz ettiren Ryan Reynolds üstlenecek. Reynolds dışında yine Deadpool ekibinden Rhett Reese ve Paul Wernick de projede senarist ve yapımcı olarak görev yapacak. Filmin konusu hakkında şimdilik ortada somut bir ipucu bulunmazken, yapım çalışmalarının yaz aylarında başlaması bekleniyor. Filmin 2019 içinde yayınlanması öngörülüyor.

Michael Bay ve Ryan Reynolds’ı bir araya getirecek Six Underground, Netflix’in bugüne kadarki en büyük projesi olacak gibi görünüyor. Deadline’da yer alan habere göre, şirket film için 150 milyon dolarlık bir bütçe ayırmış durumda. Hasılat rekoru kıran Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filminin yapım maliyetinin 321 milyon dolar olduğunu düşününce Netflix’in bütçesinin büyüklüğü daha iyi anlaşılıyor. Popüler yönetmen ve oyuncu birlikteliği, Netflix’in orijinal içerikler için hâli hazırda harcadığı 8 milyar dolardan daha fazlasını da gözden çıkarabileceğini gösteriyor.

Netflix Michael Bay ve Ryan Reynolds ile anlaşarak çevrimiçi video pazarında artacak rekabet için de şimdiden hazırlanıyor gibi görünüyor. Bu alanda daha iddialı olmayı isteyen Amazon, Yüzüklerin Efendisi’ni diziye dönüştürmek gibi büyük projeler üstüne yoğunlaşıyor. Pazara yeni girecek olan Apple da uzun süredir büyük bir hazırlık yürütüyor. Dolayısıyla Netflix’in de kendisini zorlu koşullara hazırlaması normal görünüyor.

İLGİLİ HABERLER