EğlenceManşetler

Netflix Kübra’nın ikinci sezonunu duyurdu

netflix kübra

Netflix Kübra dizisini sevenlere müjdeli haberi verdi. Şirket, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, yönetmenliğini ise Taylan Biraderler’in üstlendiği dizinin ikinci sezonunu duyurdu.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan dizi, sıra dışı hikayesiyle ilk sezonda izleyicide büyük merak uyandırmıştı.

Olağan dışı ve sürükleyici kurgusu, tercihler ve gerçekler hakkında sorgulayıcı bir bakış açısı ile ekrana gelen Kübra’nın yeni sezon kadrosunda ise Çağatay Ulusoy’un yanı sıra, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler yer alıyor. 

  • netflix kübra
  • netflix kübra

Netflix Kübra dizisinin yeni bölümlerini haziran ayında yayınlayacak

Dizinin ikinci sezon hikayesi şu şekilde özetleniyor: “Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?”

Kübra’nın yeni sezonu haziran ayında Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER