Eğlence

Netflix yeni Ghost in the Shell macerasının yayın tarihini açıkladı

netflix ghost in the shell

Netflix, yeni animasyon dizisi Ghost in the Shell: SAC_2045‘in yayın tarihini açıkladı. 23 Nisan’da izleyicilerle buluşacak olan dizinin en yeni fragmanını da anime hayranlarının karşısına çıkardı.

Yeni fragman, diziyi bir tür yeniden birleşme turnesi gibi gösteriyor. Major, Batou ve diğerleri, sosyal düzeni bozan “insan sonrası” varlıklarla mücadele adına Kamu Güvenliği Kısım 9’u yeniden bir araya getiriyor. Dizinin üç boyutlu bilgisayar grafikleriyle (3DCG) ile hazırlanmış olması ise Ghost in the Shell arasında bir tür bölünme oluşturacak gibi görünüyor.

Ancak Netflix’in projeyi deneyimli ellere teslim ettiğini de unutmamak gerekiyor. Ghost in the Shell dünyasının önemli isimlerinden biri olan Kenji Kamiyama, Evangelion ve Ultraman ile tanınan Shinji Aramaki ile birlikte yönetmenliği üstleniyor.

Netflix, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex’teki kadroyu da dizide bir araya getiriyor. Kısacası yeni animasyon tarzına alışanlar için Ghost in the Shell,  gerçek dünyanın kaosundan kaçmanın keyifli bir yolu olabilir.

İLGİLİ HABERLER