Eğlence

Netflix’te Eylül 2018’de neler var? – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yaz bitiyor, tatilcilerin sayısı giderek azalıyor, herkes yavaş yavaş işlerinin başına dönüyor, okullar açılıyor ve şehirler yeniden hareketleniyor. Netflix de eylül ayında dopdolu bir katalogla abonelerini beklediğini söylüyor.

Tüm dünyada sıkı hayranları olan Netflix orijinal dizileri yeni sezon bölümleriyle eylül ayında geri dönüyor. Atypical, BoJack HorsemanMarvel’s Iron FistCable Girls ve Ingobernable bunlardan bazıları. Belgesel dizi Chef’s Table da 5. sezonuyla geri dönen yapımlar arasında bulunuyor. Üstelik Netflix, Türk izleyiciler için bir sürprizin olduğunu, bu sezon tanışacağınız yenilikçi şefler arasında İstanbul’dan bir ismin de olduğunu söylüyor.

Yayınlanmadan ilgi uyandıran, merakla beklenen yeni Netflix orijinal dizileri Maniac ve The Good Cop eylül ayının öne çıkan yapımları arasında bulunuyor. Film tutkunları için de Eylül 2018’de Sierra Burgess Is A Loser, On My Skin ve The Most Assassinated Woman in the World gibi yapımlar var. Çocuklar ise okul zili çalana kadar Stretch Armstrong & the Flex Fighters, Skylanders Academy veya Harvey Street Kids ile tatilin tadını çıkarabilecekler.

Netflix’in belirttiğine göre eylül ayında dizi, belgesel, film ve çocuk programlarından oluşan 51 Netflix orijinal yapımı, ayrıca 70 lisanslı içerik Netflix kataloğuna ekleniyor.

İLGİLİ HABERLER