Eğlence

Netflix Drive to Survive’ın yeni bölümlerinin yayın tarihini açıkladı

netflix drive to survive 4. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Formula 1’de yeni sezon 20 Mart’ta gerçekleştirilecek Bahreyn Grand Prix’i ile başlayacak. Heyecanlı bekleyiş devam ederken, geçtiğimiz sezonun tansiyonunu tekrar yaşamak isteyenleri sevindirecek bir açıklama geldi. Formula 1 ve Netflix Drive to Survive 4. Sezon bölümlerinin yayın tarihini duyurdu. Yeni sezon 11 Mart’ta izleyicilerle buluşacak.

Drive to Survive, Formula 1’in daha geniş kitlelere ulaşmasında önemli bir rol oynuyor. İlk üç sezonu büyük ilgi gören yapım, Formula 1’de pist dışında yaşananları görmeyi ve pilotları daha yakından tanımayı mümkün kılmıştı.

Formula 1’de 2021 sezonunun büyük heyecanla geçmesi, Drive to Survive’ın yeni sezonu için heyecanı da artırmıştı. Max Verstappen ve Lewis Hamilton arasındaki şampiyonluk yarışı neredeyse son viraja kadar sürmüş ve ipi Max Verstappen göğüslemişti. Hem pistte hem de pist dışında büyük heyecana sahne olan sezonun hikayesini yeni Drive to Survive bölümlerinde yeniden yaşamak mümkün olacak.

2021 sezonunun sürpriz anlarını da Drive to Survive ile bir kez daha yaşamak mümkün olacak. McLaren’in Monza’daki dublesi, Esteban Ocon’un Macaristan’daki zaferi ve Sergio Perez’in Azerbaycan’da birinci sırayı aldığı yarışın perde arkası Drive to Survive’da yeniden izlenebilecek.

Netflix Drive to Survive 4. Sezon bölümlerini yeni sezonun başlamasından önce yayınlayarak Formula 1 hayranlarının heyecanını hem artıracak hem de haftanın daha çabuk geçmesini sağlayacak gibi görünüyor. Yeni sezonun resmi fragmanının henüz yayınlanmadığını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER