Eğlence

Netflix açılış jeneriğini geçmek isteyenler için yeni bir butonu test ediyor

netflix acilisNetflix açılış jeneriğini izlemekten hoşlanmayanları sevindirecek yeni bir butonu test ediyor. Söz konusu buton sayesinde bazı dizilerde açılış jeneriklerini hızlı biçimde geçmek mümkün hâle geliyor. Bazı Netflix kullanıcıları tarafından Twitter’da paylaşılan ekran görüntüleri, söz konusu butonun hem Iron Fist ve House of Cards gibi orijinal Netflix dizileri hem de The Office veya Mad Men gibi üçüncü taraf içeriklerde kullanılabildiğini gösteriyor.

Bazı dizilerde kısa bir açılış sahnesinin ardından açılış jeneriği gösterilebiliyor. Netflix’in yeni butonu, açılış jeneriği en başta olmayan dizilerde de kullanılabiliyor.

Netflix’in yeni butonuna dair ilk işaretler için çok uzağa gitmek gerekmiyor. Bundan yaklaşık 3 hafta önce Reddit’te yapılan bir paylaşımda butondan bahsedildiği görülüyor. Şimdilik sadece web üzerinde rastlanan butonun güncellemeler yayınlandıktan sonra Netflix’e erişilen diğer platformlarda da aktif hâle gelmesi öngörülüyor. Şirket tarafından The Verge sitesine gönderilen açıklamada, her yıl Netflix deneyimini geliştirmek adına yüzlerce test yapıldığı belirtildi.

Netflix açılış jeneriğini atlama butonu ile dizi maratonu yapanları sevindirebilir

Açılış jeneriklerini atlayabilmek, Netflix kullanıcılarının uzun süredir talep ettiği özellikler arasında yer alıyordu. Özellikle dizi maratonu yapanlar için açılış jeneriklerini izlemek hız kaybına yol açabiliyor. Dolayısıyla Netflix’in yeni butonunun pek çok kişiyi sevindireceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER