Teknoloji

Neffos N1 IFA 2017’de tanıtılacak

neffos n1Genellikle ağ ürünleriyle bildiğimiz TP-Link, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek IFA 2017‘de akıllı telefon serisi Neffos’a yeni bir üye daha kazandırmaya hazırlanıyor. Bu yıl Neffos N1’in tanıtımı gerçekleştirilecek.

Neffos markasıyla ilk kez geçen yıl IFA?da yer alan şirketin bu yıl tanıtmayı planladığı N1 modeli, TP-Link’in konuyla ilgili basın bülteninde belirttiğine göre, yirmi yıllık kanıtlanmış tasarım ve üretim ilkelerinin temsili niteliğinde bir ürün olma özelliğini taşıyor. 5.5 inç ekrana sahip olan Neffos N1, uygun fiyatlı akıllı telefonlar arasında yer alacak.

Dikkat çekici ama rafine bir tasarıma sahip olacağı belirtilen Neffos N1, sportif, cesur ve hızlı performansı ile TP-Link’in akıllı telefon işindeki yönünü de temsil ettiğine vurgu yapılıyor. Sadece 7.5 mm kalınlığa sahip gövdeyle birlikte gelecek telefonun 5.5 inç ekranı da 1080p çözünürlükte olacak.

Telefonun işlemcisiyle ilgili olarak sadece “hızlı” tanımı yapılırken, 4 GB RAM’in bulunacağı belirtiliyor.  Çoklu görev ve uygulamaların hızlı başlatılmasında daha yüksek performans sunacağı dile getirilen telefonda 64GB’lık depolama alanı bulunacak.

Yeni telefonun pil açısından da iyi değerler sunacağına dikkat çekiliyor. Ayrıca telefonda USB Type-C bağlantısı bulunacak. Arkada parmak izi okuyucusu dikkat çekerken, kamera özellikleriyle ön plana çıkacağı da söyleniyor. Neffos N1 modelinde çift arka kamera bulunacak. Ayrıca ayrıntılı ve keskin selfie’ler için muhtemelen yüksek çözünürlüklü bir ön kamera da bulunacak.

TP-Link Neffos N1 ile ilgili tüm detaylar IFA 2017 süresince kesinlik kazanacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER