Manşetler

MWC 2018’i Teknoblog ile takip edin, Barselona’dayız

mwc 2021

mwc 2018 barselonaYılın en büyük teknoloji etkinliklerinden bir tanesi olan Mobil Dünya Kongresi, bu yıl 26 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Teknoblog olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Barselona’dayız. Yeni ürünlerle ilgili detaylı ön incelemeler, ilgi çeken teknolojiler ve daha fazlası önümüzdeki hafta boyunca hem Teknoblog.com’da, hem YouTube’da, hem de sosyal medya kanallarında olacak.

Asus, Samsung, Sony, Huawei gibi şirketler yeni ürünlerini düzenleyecekleri etkinliklerle duyuracak. Asus ZenFone 5 serisi, bunun yanı sıra Samsung Galaxy S9 ve Sony Xperia XZ2 gibi telefonların 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde boy göstermesi bekleniyor. Yeni ürünlerle ilgili ön incelemeleri, bunlarla ilgili merak ettiklerinizi hazırlayacağımız ön inceleme yazıları ve videolarıyla size aktaracağız.

MWC 2018’in havasını solumak, nabzını yakından takip etmek için Teknoblog.com’da yayınlayacağımız haberlerle hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanızı sağlayacağız. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat hesaplarından yapacağımız paylaşımlarla da, sanki Barselona’daymış gibi, MWC 2018’i takip etmenizi sağlayacağız. Size tavsiyemiz, aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızı takibe alın.

Asus’un katkılarıyla gerçekleştireceğimiz 2018 Mobil Dünya Kongresi yayınlarımızı özel MWC 2018 portalımız üzerinden de takip edebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER