Teknoloji

Motorola Razr’ın altın renklisi satışa çıktı

motorola razr altın

Motorola’nın ilk katlanabilir telefonu Razr, en sonunda altın renkte satışa çıkıyor. Haftalardır dedikodusu dolaşan bu renk seçeneği en sonunda yurt dışında satışa sunuldu.

Yepyeni altın renkli model “Noir” siyah adını taşıyor ve siyah ile altın renkte geliyor. ABD’de Verizon tarafından özel olarak satılan bu telefonun ABD fiyatı 1500 dolar. Orijinal model ile aynı özellikleri barındırıyor. Daha önce karşılaştığımız Motorola Razr incelemelerinde bu telefonun malzeme kalitesi ve ekranın üzerinde yer alan kırışıklık konusunda daha önce gördüğümüz modellerden ders aldığı belirtiliyordu. Bununla birlikte daha sonra çıkan ve Türkiye’de de satılan Samsung Galaxy Z Flip, hem tasarım hem de katlanabilir ekranın uygulanması açısından Motorola Razr’dan da ileri gitmiş gibi görünüyordu.

Her ne kadar Motorola’nın katlanabilir telefonun altın renk seçeneği çıksa da, teknik özellikleri ve performansıyla epey eleştiriliyor. İşlemci amiral gemisi telefon seviyesinde değil. Kameralar da üst kalitede bulunmuyor. Pil ömrü de sorgulanıyor.

Yurt dışında 128 GB kapasiteli versiyonu 1499.99 dolara satılan Motorola Razr’ın ne bu yeni altın renkli modeli, ne de orijinal modeli Türkiye’ye gelmeyecektir diye tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER