Teknoloji

Çok yakında gelecek katlanabilir telefon Motorola RAZR’ın yeni fotoğrafı çıktı

motorola razr
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola’nın yakında beklenen RAZR telefonuna ait olduğu iddia edilen basın fotoğrafları önceki gün sızmıştı. Şimdiyse Çin’in sosyal ağı Weibo’da, bu cihaza ait olduğu iddia edilen ve dışarıda kullanılırken görünen bir fotoğraf paylaşıldı.

Sunniton rumuzlu kullanıcı bu fotoğrafı paylaşırken, fotoğraftaki cihazın gerçek olduğunu iddia ediyor. Cihaz bir kişinin elinde, tamamen açılmış hâlde görünüyor. Ekranın alt kısmında epey büyük bir kenar dikkat çekiyor. Üst kısımda ise çentik gibi görünen bir bölüm mevcut.

Şu an için bu cihazın yurt dışında 1500 dolar seviyesinde bir fiyattan satılacağını biliyoruz. Üstelik bu fiyata rağmen orta segment telefonlarda gördüğümüz seviyede teknik özellikler olacak. İçerideki esnek ekran, telefon görüşmelerini sonlandırmak için kapağı kapatmak gibi klasik bir hareketi de geri getirecektir diye düşünüyoruz.

motorola razr

Bir önceki gün sızan fotoğraflar, cihazın katlanmış şekilde durduğunda bile dokunarak kullanılabileceğini gösteriliyordu. Bu, dışarı yerleştirilmiş küçük bir dokunmatik ekran sayesine gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu arada küçük ekran sayesinde selfie fotoğraflar da pratik biçimde çekilecektir.

Yenilenmiş ve katlanabilir telefon formundaki Motorola RAZR’ın tanıtımına iki haftadan az bir süre kaldı. 13 Kasım’da Motorola’nın planladığı bir etkinlik var. O zamana kadar yeni sızıntılara rastlayacağımızı tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER