Teknoloji

2024 model Motorola Razr Plus için ilk sızıntı geldi

motorola razr plus (2024)

Katlanabilir ekranlı Motorola Razr Plus (2023)’ün gösterdiği başarının ardından Motorola’nın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Sonraki adım için ilk sızıntı sonunda geldi. MSPoweruser sitesi, Motorola Razr Plus (2024) modeline ait olduğu belirtilen bir görseli paylaştı.

MSPoweruser’ın haberine göre, yeni telefon Motorola Glory kod adını taşıyor. Model numarası XT-2453-3 olan telefonun ABD’de Verizon aracılığıyla satılacağı ve yılın ilk yarısında resmiyet kazanacağı söyleniyor.

Görsellere bakıldığında Motorola Glory’nin tasarımı itibarıyla 2023 model Razr Plus’taki gibi büyük bir kapak ekranına sahip olacağı görülüyor. Razr Plus için geçtiğimiz yıl dört renk seçeneği sunulmuştu. 2024 model Razr Plus sızıntıda gri rengiyle boy gösterse de, başka seçeneklerin de listede olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Motorola Razr Plus (2024) Snapdragon işlemciyle gelecek

Motorola Glory’nin yeni bir Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olması beklense de, bu işlemcinin hangisi olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz yıl çıkan modelde Snapdragon 8 Plus Gen 1’e yer veren Motorola’nın bu yılki tercihini Snapdragon 8 Gen 2’den yana kullanması muhtemel görünüyor.

Razr Plus (2024) hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER