Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Motorola Razr’ın Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Motorola RAZR tanıtıldı: Klasik tasarım, katlanabilir ekran

Katlanabilir ekranlı yeni Motorola Razr, son birkaç gündür teknoloji dünyasının en çok konuşulan ürünleri arasında bulunuyor. İstiridye kabuğu şeklindeki tasarımı ve kendine has yatay katlanan ekranı, cihazın akıllı telefon pazarına heyecan getirmesini sağlamıştı.

Razr’ın ABD’de 1500 dolar civarında bir fiyat karşılığında satılacağı biliniyor. Akıllı telefonun Avrupa satış fiyatının ise 1680 avro civarında olacağı söyleniyor. Bu parayı ödeyenlerin telefonun SIM kilitsiz versiyonuna sahip olacağı belirtiliyor.

Yeni Motorola Razr’ın 24 Ocak’ta İsveç’te satışa sunulması bekleniyor. Akıllı telefonun Hollanda’da da aynı dönemde satışa sunulması öngörülüyor. Telefonun bu ülkede de 1600 avro civarında bir fiyat karşılığında satılacağı söyleniyor.

Motorola Razr rakiplerine kıyasla daha uygun bir fiyatla satılacak

Motorola Razr’a dair en önemli sıkıntılar olarak işlemci ve kameranın çok güçlü olmaması öne çıkıyor. Qualcomm Snapdragon 710 işlemci taşıyan telefonun arkasında 16 megapiksel çözünürlüklü tek bir kamera bulunuyor.

İşlemci ve kameranın güçsüzlüğü Motorola Razr’ın zayıf noktaları gibi görünse de, akıllı telefonun Samsung ve Huawei markalı rakiplerine karşı daha uygun bir fiyatla çıkmasını sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER