Teknoloji

Motorola Razr HTC’nin de ilgisini çekti

htc

Eğer nefes kesen akıllı telefon pazarında rekabet için gücünüz kalmadıysa, o zaman atacağınız bir sonraki adım yarattığınız mirastan yararlanmak oluyor gibi görünüyor. Nostalji çok güçlü bir duygu ve son zamanlarda bunun gerçekten işe yaradığını Motorola ve Nokia örneklerinde gördük. Bu durum HTC için de çekici olmuşa benziyor.

Motorola Razr modelinin katlanabilir formda geri dönmesinin ardından HTC de simge niteliğindeki bir telefonu geri getirmenin düşüncesi içine girmiş olabilir.

Aslına bakarsanız, Motorola Razr Nokia’nın yakın zamanda gördüğümüz yeniden canlandırılmış cep telefonları kadar nostaljik ürünler sayılmaz. Razr, esnek ekran gibi modern parçalar taşıyan modern bir akıllı telefon. Ancak Motorola bu telefon için Razr’dan başka isim bulamayınca, herkesinde değerlendirmesi de bu telefonun geçmişe bir selam niteliği taşıdığı oluyor.

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonunu tanıtmasından günler sonra, HTC Creative Labs şefi Drew Bamford, Twitter hesabı üzerinden hayranların hangi klasik HTC telefonunu görmek istediğini sordu. Tabii ki, bu telefon modern teknolojilerle gelecekti. Zamanlamaya bakılırsa, Razr’ın duyurusu HTC’nin de ilgisini çekmiş, klasik telefon tasarımlarından bir tanesini yeniden canlandırma planları yapılmaya başlanmış.

HTC’nin elinde, simge niteliğinde çeşitli telefonlar bulunuyor. İlk Android telefonu olan ve daha sonra HTC Dream adıyla çıkan telefonu bunların arasında sayabiliriz. Facebook markasıyla çıkarılmış HTC telefonları da ilgi çekiciydi.

Eski bir telefonun yeni versiyonu HTC’yi geri döndürür mü?

Tabii ki, HTC sadece basit bir anket de yapıyor ve tüketicilerin ilgisini görmek istiyor da olabilir. Ancak diyelim ki, şirketin böyle bir planı var ve gerçeğe dönüştü. Hangi modern teknolojiyle HTC’nin eski telefonlarından bir tanesini canlandıracağını görmek ilginç olurdu. Son zamanlarda modern mobil teknoloji eğilimlerini yakalamakta zorlanan şirket bu şekilde tekrar ilgi çekebilir mi, orası da ayrı bir konu.

Siz hangi HTC telefonunu yeniden görmek istersiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER