Teknoloji

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonu Razr 40 Ultra’nın resmi görselleri internete sızdı

motorola razr 40 ultra

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonlarını Razr 40 serisi altında piyasaya süreceği bir süre önce ortaya çıkmıştı. Razr 40 modelinin ardından şimdi de telefonun Ultra versiyonuna ait görseller internete sızdı. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan görsellerde Motorola Razr 40 Ultra üç farklı renk seçeneğiyle ve farklı açılardan görülüyor.

Razr 40 Ultra ismi görsellerde telefonun ekranında net bir şekilde fark ediliyor. Ancak asıl göze çarpan şey oldukça büyük olan kapak ekranı oluyor. Bu kapak ekranı “istiridye kabuğu” formatındaki katlanabilir telefonlarda gördüğümüz en büyük kapak ekranlarından biri niteliğinde. Ekranın telefonun kameralarını sarması da ayrıca dikkat çekiyor.

Razr 40 Ultra’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcinin bulunması bekleniyor. Ana ekranın 2640 x 1080 piksel çözünürlük sunması ve yenileme hızının ise 120 ya da 144 Hz olması öngörülüyor. Kapak ekranının çözünürlüğünün ise 1066 x 1056 piksel olduğu söyleniyor.

12 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleri telefonda Snapdragon 8+ Gen 1’e eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 512 GB’a kadar uzanacak. 33W şarj destekli 3640 mAh pil ise telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi verecek.

  • motorola razr 40 ultra

Motorola Razr 40 Ultra 12 megapiksel ana kamerayla gelecek

Razr 40 Ultra’da ana kamera görevini 12 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX563 sensör üstlenecek. Bu kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. 32 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Motorola Razr 40 Ultra’nın kutusundan Android 13 ile çıkması öngörülüyor. Telefonun önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER